Vuhan'da bin 500 virüs dolapta saklanıyor

Çin‘in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya hızla yayılmaya devam eden korona virüs ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı basına sızdı.

Salgının başladığı Çin’in Vuhan kentindeki Viroloji Enstitüsü’ye ait bir buzdolabında korona virüsün de bulunduğu 1500 farklı virüsün muhafaza edildiğini gösteren fotoğraf karesi yayımlandı.


Söz konusu fotoğrafın 2018 yılındaki Çin Haber ajansı tarafından Twitter üzerinden paylaşıldığı ve daha sonra silindiği ortaya çıktı.


Silindi ! 


Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD’de covid-19’un kaynağının Vuhan‘daki bir laboratuvar olduğuna dair inanç güçlenirken, Salgının başladığı Çin‘in Vuhan kentindeki Viroloji Enstitüsü’ye ait bir buzdolabında corona virüsün de bulunduğu 1500 farklı virüsün muhafaza edildiği fotoğraf karesi 2018 yılında Çin Haber ajansı tarafından Twitter üzerinden paylaşıldığı ve daha sonra silindiği ortaya çıktı.

1500 virüs dondurucuda saklanıyor


İngiliz medyasında yer alan habere göre, corona virüs salgının başladığı Çin’in Vuhan kentindeki Viroloji Enstitüsü’nden çekilmiş bazı fotoğraflar, yıkıcı bir etki ile insanlara geçen yarasa corona virüsü de dahil olmak üzere yaklaşık 1500 farklı virüsün muhafaza edildiği buzdolaplardan birinin kapısının kırık olduğuna dikkat çekildi.

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki