MUCİZE KURTULUŞ

PKK FÜZESİ İLE ŞEHİD OLAN 8 AYLIK HAMİLE ANNENİN BEBEĞİ KURTARILDI

Haber: Referans Medya

TSK-ÖSO ortak harekatı ile PKK’dan arındırılan Afrin’de terör füzeleri sivilleri hedef aldı. Şehir merkezine atılan füzelerle vurulan Mekde ailesine ait evde 8 aylık hamile anne Turfa Muvaffak şehid oldu.  Esed-İran-Rus güçleri tarafından Şam-Guta bölgesinden sürülerek Afrin’e sığınan mülteci ailenin doğum için gün saydığı bebeği ise düzenlenen operasyonla kurtarıldı.

KRİTİK OPERASYONLA KURTARILDI

Zeytin Dalı bölgesi sağlık sorumlusu Doktor Hacı Hasan, ReferansMedya.com’a yaptığı açıklamada anne Turfa Mufavvak’ın hastaneye geldiğinde hayatını kaybettiğini, müdahale ekibinin ilk iş olarak bebeğin nabzını ölçtüğünü ve yaşadığını anladıkları anda da müdahalenin başladığını anlattı. Hacı Hasan, kritik bir operasyondu ancak bebeği sağ kurtarmayı başardık. Şu an durumu iyi ve kısa bir bakım döneminin ardından aileden geri kalanlara yavrumuzu teslim edeceğiz’ diye konuştu.

RUS TAAHHÜDÜNE RAĞMEN PKK BÖLGEDE VARLIĞINI SÜRDÜRÜYOR

PKK terör örgütü Rusya’nın ‘’çıkacaklar’’ taahhüdüne rağmen Tel Rıfat kasaba merkezi ve 20’den fazla yerleşim biriminde varlığını sürdürüyor. Son 2 yıllık süreçte bölgede üslenen terör çetelerinin Tel Rıfat, Azez, Mera, El Bab ve Afrin’e düzenlediği füze ve havan saldırılarında 80’den fazla sivil hayatını kaybetti, onlarcası yaralandı. Münbiç ve Fırat’ın Doğusu’nda ABD himayesinde işgalini sürdüren PKK, Afrin, Tel Rıfat, aksında Rusya tarafından korunuyor.

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki