İsrail'le Diyaloğ İhanettir

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), İsrail işgal yönetimiyle doğrudan ilişki içine girilmesine karşı olma konusundaki tutumlarının değişmez ve açık olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Hamas bugün (25 Şubat Salı) yayınlandığı bildiride İsrail işgal yönetiminin gasp edici gayri meşru bir yönetim olması sebebiyle onunla ilişkilerin normalleştirilmesini ne yönden ve kim adına olursa olsun suç saydıklarını belirtti.

Bildiride şu ifadelere yer verildi: "Hamas, işgal yönetimiyle ve onun liderlerinden herhangi biriyle buluşma yaptığı konusunda  bazı medya organlarının ortaya attığı iddiaları kınamaktadır ve bu konudaki haberleri bütün olarak da, ayrıntılarıyla da kesin yalanlamaktadır."

Hamas, bu tür haberlerin hareketin imajını yıpratmak, onun tavırları ve öne çıkan şahsiyetleri hakkında şüpheler uyandırmak amacıyla uydurulmuş tamamen asılsız iddialar olduğunu belirtti.

Hamas açıklamasında medya organlarını aynı zamanda İsrail işgal medyasının tuzaklarına da düşmemeleri ve onun ilişkileri normalleştirme faaliyetlerini onaylatmak için başvurduğu oyunların etkisinde kalmamaları konusunda uyardı.

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki