Fransa'da silahlı bir kişi üç polisi öldürdü

Fransa’da 48 yaşındaki silahlı bir adam eve gelen üç polisi öldürdü, bir polisi de yaraladı. Polislerin ev içi şiddet olayına müdahale etmek için eve gittiği öğrenildi.

Fransa’da 48 yaşındaki bir adam üç polisi öldürdü, bir polisi de yaraladı. Olay, Puy-de-Dôme iline bağlı bir kırsal belde olan Saint-Just’te meydana geldi.

Savcılığın Fransız haber ajansı AFP’ye yaptığı açıklamaya göre olay dün gece yarısı meydana geldi. Polislerin ev içinde yaşanan şiddet olayının ihbar edilmesi üzerine evin çatısına sığınan bir kadına yardım amacıyla eve gittikleri belirtildi.

Failin polisleri vurduktan sonra kaçtığı, ancak daha sonra bacağından vurularak yakalandığı kaydedildi. Fail hastaneye kaldırılırken yardım isteyen kadının ise güvenlik altına alındığı açıklandı.

Failin kaçmaya çalışırken evi de ateşe verdiği, itfaiye ekiplerinin de yangına müdahale ettiği de aktarıldı.

DW

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki