Esed Kaybediyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'nin İdlib, Hama, Lazkiye ve Halep hattında vurduğu Esed mevzilerinde yaşanan kayba dair özet bilgileri yayınladı.

Tüm bu gelişmelere ek olarak Türk Ordusu'nun belişrlenen hassas hedeflere yönelik hava ve kara operasyonları da devam etti. Türk SİHA'ları ve F-16'lara ek olarak karada konuşlu füze ve topçu bataryaları da onlarca hassas noktayı imha etti. Milli Savunma Bakanlığı rejim cephesinde son 24 saatte verilen kayıpları resmi internet sitesinde şöyle duyurdu:

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekatı'nda son 24 saatte 184 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ayrıca operasyonlarda 4 tank, 5 top/ÇNRA, 3 tanksavar silahı, 8 askeri araç, 2 doçka yüklü pikap, 2 zırhlı muharebe aracının daha imha edildiği belirtildi.

Erdoğan ve Putin arasında gerçekleşecek kritik görüşme öncesi cephe hattında savaş tüm şiddeti ile devam ediyor. Direniş grupları, Halep kırsalında Şeyh Akil köyü ve Tellet el Rakam bölgelerinde kontrol sağladı. İdlib'te Kefrenbil, Afes, Kubdan Cebel ve Hama 'da Sahlel Gab hattı ile Lazkiye'de Tel Haddadi, Cebel Ekrad ve Kibene çatışma bölgelerinde İran-Esed-Rus koalisyonu büyük kayıplar yaşadı.

ABD-Meksika sınırında 1 milyon göçmen yakalandı
İsrail güçleri Şam Kapısı'nın olduğu alanı kapattı
ABD'li Yahudiler İsrail için ırkçı dedi
Fransa'da en az 114 bin kişi aşı zorunluluğuna karşı gösteri düzenledi
Mescid-i Aksa'ya baskın planları, Arap ve Müslümanların duygularını provoke ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sele maruz kalan alanlar afet bölgesi ilan edilecek
İran'da susuzluk protestolarına müdahale: Ölü ve yaralılar var
Afganlar arası görüşmeler Katar'da yeniden başladı
Türkiye sınırı hattında kazdıkları ortaya çıktı
Avrupa'nın başörtüsü kararına Türkiye'den sert tepki