Referans Medya

Suudlu Gazeteci Netenyahu’ya seslendi: Tüm Filistinlileri yak !

Suudi Gazeteci Revaf el Sain, kişisel medya hesabından yayınladığı video ile İsrail Başbakanı Netenyahu’ya, ‘’Tüm Filistinlileri yak’’ çağrısından bulundu.

15 Mayıs 2020 Cuma 15:21

Suudlu Gazeteci Netenyahu’ya seslendi: Tüm Filistinlileri yak !

Haber: Referans Medya 

Suudi Gazeteci kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı video kaydında, ‘’Ey Filistinliler siz Arap değilsiniz. Toprağınız, davanız yok. O toprak İsrail toprağı, dava İsrail’in davası sözleriyle başlayan konuşmasını şu skandal sözlerle sürdürdü:


‘’Ey Netenyahu, yak şu Palavracı, gangaster ve yurtsuzları. Hem sen kurtul, hem de dünyayı ve bizi kurtar. 


Filistin, İsrail oğulların toprağı ve şimdi onlar topraklarındalar. Sizlerin ne toprağı ne de davası var. Başımızı beynimizi yediniz Aksa diye diye. Aksanız yok Aksa diye bir şey yok. Sorun sizde. Hainlik kanınızda’ ifadelerini kullandı.

Ben bir Yahudinin yanında yatmaya hazırım

Sözlerine, ‘’Ben bir Yahudi’nin yanında yatmaya hazırım ama sizin yanınızda asla. Bir Yahudi’yi evimde misafir etmeye, yedirmeye, içirmeye yatırmaya hazırım ama bir Filistinliyi asla evime sokmam’ sözleriyle devam eden Filistin karşıtı Suudlu Revaf el Sain, İsrail’de kahraman ilan edildi. 


İsrailli tarihçi Guy Maayan videoyu İbranice’ye çevirdi ve kardeşim Revaf Elsain’nin videosunu çevirmekten onur duydum başlığı ile paylaştı. Video kısa sürede binlerce kişi tarafından farklı mecralarda dolaşıma sokuldu. Skandal iletiye Filistin tarafı ise büyük tepki gösterdi. Filistinliler bu ve benzeri girişimleri “Asrın Anlaşmasını” destekleme amaçlı kamuoyu oluşturma faaliyeti olarak niteledi. Bu şahısların Saraydan ( Muhammed bin Selman) talimat ve para alarak trollük yaptığı vurgulandı. 


İsrail’le işbirliği bizi geliştirecek


Revaf el Sain’e benzer bir başka çıkışta yine Suudi gazetecilerden Abdulhamid el Gabin’den geldi. Gazeteci-Yazar Abdülhamid el Gabin, ‘Filistin diye birşey yok. Filistin davası diye bir şey de yok. İsrail’in varlığından Kur’anı Kerim bile bahsetti. Eğer İsrail’e işbirliğini ve yardımlaşmayı güçlendirip üst düzeye taşıyabilirsek Körfez ülkeleri çok gelişecektir” diye yazdı.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER