Referans Medya

Haydar Baş pozitif vaka

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

13 Nisan 2020 Pazartesi 16:53

Haydar Baş pozitif vaka

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Memleketi Trabzon'da olan Baş ve ailesinin, özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş Mahallesi, koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındı. Salgın yüzünden bir süredir memleketi Trabzon'da, Sarıtaş Mahallesi'ndeki evinde bulunan BTP Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin Covid-19' testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

Yoğun bakıma alındı


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Lütfullah Önder, koronavirüse yakalanan Genel Başkanları Haydar Baş'ın 4 gündür tedavi altına tutulduğu hastanede bugün yoğun bakıma alındığını açıkladı.

Türkiye'nin tartışmalı isimlerinden Haydar Baş'ın virüs testi pozitif çıktı.

Kadiri Tarikatı Şeyhliği ve Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanlığı yapan Haydar Baş'la birlikte ailesinden 8 kişinin daha aynı sebeple karantina altında tutulduğu aktarıldı.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER